Meritve sevanja v stanovanju: varujte svoje zdravje in počutje

Meritve sevanja v stanovanju so ključnega pomena za zagotavljanje varnega in zdravega bivalnega okolja. Dandanes smo neprestano izpostavljeni različnim vrstam elektromagnetnega sevanja, ki lahko vplivajo na naše zdravje in počutje. Od mobilnih telefonov do Wi-Fi omrežij in gospodinjskih aparatov, viri sevanja so vsepovsod. Z meritvami sevanja v stanovanju lahko učinkovito ocenimo raven izpostavljenosti in sprejmemo ustrezne ukrepe za zmanjšanje morebitnih tveganj.

Meritve sevanja v stanovanju: varujte svoje zdravje in počutje

Dandanes se vse več ljudi zaveda, kako pomembno je imeti prostor, ki nudi sprostitev in varnost pred škodljivimi vplivi okolja. Petra, mlada mati dveh otrok, je opazila, da se njena družina ne počuti najbolje v svojem novem domu. Otroci so imeli težave s spanjem, sama je bila neprestano utrujena in mož je postajal vse bolj razdražljiv. Kljub odlični lokaciji in prijetnemu ambientu so težave vztrajale in postajale vedno bolj očitne. Po pogovoru s prijateljico se je odločila raziskati, ali bi lahko bile težave povezane s slabimi energijami in vodnimi tokovi v njihovem stanovanju.

Na pomoč je priskočila naša ekipa za energetske meritve. S posebnimi napravami smo izmerili sevanje in analizirali vpliv vodnih tokov ter drugih virov energij v prostoru. Ugotovili smo, da vodni tok teče neposredno pod otroško sobo, kar negativno vpliva na kakovost njihovega spanca. Poleg tega smo odkrili presežke elektromagnetnega sevanja zaradi električnih naprav, nameščenih v bližini glavnih bivalnih prostorov.

Na podlagi teh meritev se je Petra in njena družina odločila za energetsko čiščenje prostorov , osebno zaščito sebe in družine ter za uporabo izdelkov, da bi zmanjšali vpliv škodljivih energij. Rezultati so bili takojšnji: otroci so bolje spali, Petra je imela več energije in njen mož je bil ponovno dobre volje.

Če tudi vi opažate nenavadne težave v svojem domu, kot so nespečnost, nemir ali kronična utrujenost, je morda čas za energetske meritve sevanja v stanovanju. Naša ekipa bo odkrila problematična področja in predlagala rešitve, ki bodo izboljšale vaše počutje. Če z našo storitvijo ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar. Varujte svoje zdravje in počutje z energetsko varnim domom!

Meritve sevanja v stanovanju

Zakaj so meritve sevanja pomembne?

Meritve sevanja v stanovanju so nujne za zagotavljanje zdravega in varnega življenjskega prostora, še posebej v mestih kot je Maribor, Ljubljana, Celje, Koper, Nova Gorica, Murska Sobota, Novo mesto,  kjer so različni viri sevanja del vsakdanjega okolja. Naše storitve “meritve sevanja v stanovanju” so namenjene odkrivanju in analiziranju sevanj vodnih tokov, ki lahko vplivajo na kakovost bivanja. Ponosni smo, da naše storitve meritve sevanja nudimo v vseh krajih Slovenije – Maribor, Ptuj, Ljutomer, Ormož, Šentjur, Zreče, Oplotnica, Laško, Krško, Domžale, Kamnik,  Ljubljana, Celje, Koper, Nova Gorica, Murska Sobota, Kočevje, Ilirska Bistrica, Postojna, Ajdovščina, Dravograd, Portorož, Slovenj Gradec, Kranj, Nova Gorica in Novo mesto.

Zdravje in varnost

Zdravje in varnost

Dolgotrajna izpostavljenost visokim ravnem elektromagnetnega sevanja je bila povezana z različnimi zdravstvenimi težavami, vključno z glavoboli, utrujenostjo, motnjami spanja in celo povečanim tveganjem za nekatere vrste raka. Meritve sevanja nam pomagajo identificirati in zmanjšati te izpostavljenosti.

Ohranjanje zdravja

Ohranjanje zdravja

Meritve sevanja so ključne za odkrivanje in ocenjevanje ravni elektromagnetnega sevanja v domovih in na delovnih mestih. Z rednim spremljanjem sevanja lahko prepoznamo morebitna tveganja za zdravje, kot so glavoboli, utrujenost, motnje spanja in dolgoročno celo resnejše zdravstvene težave.

Izboljšanje kakovosti bivanja

Izboljšanje kakovosti bivanja

Meritve sevanja omogočajo identifikacijo in odpravo virov elektromagnetnega sevanja, kar lahko pripomore k boljšemu spancu, zmanjšanju stresa in povečanju splošne produktivnosti.

Izboljšanje kakovosti bivanja

Izboljšanje kakovosti bivanja

Zmanjšanje elektromagnetnega sevanja v našem bivalnem prostoru lahko izboljša kakovost spanja, zmanjša stres in splošno izboljša počutje.

Preventivni ukrepi

Preventivni ukrepi

Meritve omogočajo odkrivanje morebitnih problematičnih področij v domu, kjer je sevanje previsoko, in tako omogočajo izvedbo preventivnih ukrepov za zmanjšanje sevanja.

Izboljšanje delovne učinkovitosti

Izboljšanje delovne učinkovitosti

Z ustvarjanjem okolja z nizko stopnjo sevanja se izboljša kakovost življenja in delovne učinkovitosti, saj elektromagnetno sevanje lahko negativno vpliva na našo sposobnost koncentracije in mentalno počutje.

Z izbiro naših storitev za meritve sevanja v stanovanju se odločate za strokovnost, zanesljivost in predanost vašemu zdravju in dobremu počutju. Zagotovite si varno in harmonično bivalno okolje za vas in vaše bližnje.

Naše podjetje se specializira za “meritve sevanj maribor”, kjer uporabljamo najsodobnejše tehnologije za natančno detekcijo “elektromagnetna sevanja” in “sevanje vodnih tokov”. Razumemo, da je “sevanje v hiši” lahko vir zaskrbljenosti za mnoge družine, zato nudimo celovite rešitve za zmanjšanje izpostavljenosti in izboljšanje življenjskih pogojev. Poleg tega naš pristop ne zajema le identifikacije problematičnih področij, temveč tudi izvedbo ukrepov za zmanjšanje “sevanja v spalnici” in drugih delih doma. Naše storitve so temeljite in prilagojene individualnim potrebam vsake stranke, zagotavljajo pa ne le kratkoročne rešitve, temveč dolgoročno izboljšanje bivalnega okolja.

Zakaj izbrati nas za meritve sevanja v stanovanju?

Strokovnost in natančnost: Naše ekipe sestavljajo izkušeni strokovnjaki, ki uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo za natančne in zanesljive meritve sevanja.

Celovit pristop: Ne le, da izmerimo raven sevanja, ampak tudi svetujemo in pomagamo pri izvedbi rešitev za zmanjšanje sevanja, prilagojenih vašim potrebam.

Zdravje na prvem mestu: Naš glavni cilj je zaščititi vaše zdravje in dobro počutje, zato zagotavljamo objektivne in nepristranske rezultate.

Dolgoročna podpora: Po izvedbi meritev nudimo nadaljnjo podporo in svetovanje, da zagotovimo, da ostane vaš dom varno in zdravo okolje.

Integracija meritev sevanja in energetskega čiščenja doma zagotavlja celostni pristop k ustvarjanju zdravega življenjskega okolja. Z združevanjem tehničnih meritev sevanja z metafizičnimi tehnikami čiščenja se doseže bolj temeljito in učinkovito čiščenje in zaščita doma. Tako kot redno energetsko čiščenje pomaga vzdrževati pozitivno energijo, redne meritve sevanja služijo kot preventivni ukrep za ohranjanje zdravega in varnega bivalnega okolja. Omogočajo stalno spremljanje in pravočasno ukrepanje za preprečevanje morebitnih negativnih vplivov na energijo v domu.

Meritve sevanja vodnih tokov

Pomen natančnih meritev sevanj

Elektromagnetna sevanja in sevanje vodnih tokov lahko neopazno vplivajo na naše zdravje in dobro počutje. S strokovnimi merjenji se lahko učinkovito identificira in oceni prisotnost škodljivih sevanj, posebej v občutljivih prostorih kot so spalnice. “sevanje v spalnici” je pomembna tematika, saj je kakovosten spanec ključen za zdravje. Naše storitve vključujejo “merjenje škodljivih sevanj v spalnici”, kjer se pogosto nahaja najvišja koncentracija elektromagnetnega sevanja zaradi številnih električnih naprav.

Storitev merjenja sevanja v stanovanju se neposredno navezuje na koncept energetskega čiščenja doma, saj obe področji obravnavata izboljšanje energetske kakovosti in vibracij v bivalnem okolju. Merjenje sevanja je pomemben korak pri odkrivanju in odpravljanju nevidnih elektromagnetnih in geoenergetskih motenj, ki lahko negativno vplivajo na energijo v domu.

Tako kot energetsko čiščenje pomaga odstraniti negativne ali stagnirajoče energije v prostoru, merjenje sevanja identificira elektromagnetne in geopatske vir sevanja, ki lahko prispevajo k energetskemu neravnovesju v domu. Energetsko čiščenje doma se osredotoča na vzpostavitev harmonije in pozitivnega pretoka energije, kar je ključnega pomena za dobro počutje prebivalcev. Merjenje in nadzor sevanja prispevata k temu cilju z zagotavljanjem, da so elektromagnetna sevanja znotraj varnih meja, s čimer se izboljša splošna energetska kakovost prostora.

Merjenje škodljivih sevanj v spalnici

Detekcija in merjenje sevanja

Z uporabo visoko občutljivih instrumentov izvedemo obsežne meritve sevanja, ki identificirajo vire elektromagnetnega sevanja in ocenijo njihovo intenzivnost. Posebno pozornost namenjamo območjem, kjer ljudje preživijo največ časa, kot so spalnice in dnevne sobe, da zagotovimo natančno sliko izpostavljenosti.

Naša storitev merjenja sevanja v stanovanju je zasnovana tako, da zagotavlja celovite in prilagojene rešitve za zmanjšanje elektromagnetnega sevanja, izboljšanje zdravja in dobrega počutja ter zagotavljanje varnega in harmoničnega življenjskega okolja za vas in vašo družino. Z našo strokovnostjo in zavezanostjo k zdravju lahko dosežete mirnost in zaščito v vašem domu.

Meritve sevanja v hiši

Kako do meritve sevanja v stanovanju?

Izberite paket, ki vam ustreza. S klikom na gumb “NAROČI” oddate naročilo v naši spletni trgovini. Ko prvič oddate naročilo, morate ustvariti svoj uporabniški profil. Vaša prihodnost je lahko svetlejša in bolj pozitivna. Dovolite nam, da vam pokažemo kako.

Načini plačila: kreditne kartice (Visa in Mastercard). Plačilo se izvede preko stripe.com. Za daljše relacije (od 20 km iz Maribora) se dodatno obračuna 25 eur potnih stroškov.

Protective Shield

1 prostor do (20m2)
50
 • osnovno merjenje elektromagnetnega sevanja v glavnih bivalnih prostorih
 • nasveti za izboljšanje energetske harmonije doma
 • svetovanje za postavitev pohištva in elektronskih naprav, da se zmanjša neposredna izpostavljenost sevanju

Harmony Haven

3 prostori do vključno (90m2)
190
 • celovito merjenje elektromagnetnega sevanja in sevanja vodnih tokov v vseh ključnih prostorih
 • predlogi za dolgoročne rešitve za zmanjšanje sevanja
 • izvedba enega energetskega čiščenja prostora po izbiri (npr. spalnica ali dnevna soba), za izboljšanje energetskega pretoka in zmanjšanje negativnih vplivov sevanja
Popular

Energy Fortress

manjše parcele do 600 m2
350
 • energetska analiza doma ali delovnega mesta
 • poglobljeno merjenje elektromagnetnega sevanja, sevanja vodnih tokov in geopatskega stresa, vključno z zunanjo okolico
 • izvedba predlaganih tehničnih in energetskih rešitev za zmanjšanje sevanja

Meritve sevanja v stanovanju

Rezervacija termina

Po zaključku naročila nam boste svoje podatke poslali preko spodnjega obrazca. Pomembno: podatke pošljite z elektronskega naslova, na katerega ste registrirali svoj profil in kupili paket. Nato bomo določili termin, kjer vas bomo osebno obiskali in izvedli meritve sevanja v stanovanju.

S poslanim sporočilom nam omogočite energetski dostop do vas in vašega prostora. 

Opomba: Vse naše terapije, vpogledi in podpore izvirajo iz energije vesolja. Na tem principu temelji naše celotno delovanje. Če vam ta pristop ne ustreza, vam odsvetujemo uporabo naših storitev.

Na našim stranicama koristimo kolačiće za pravilan rad stranice i bilježenje posjeta stranici. Pristankom nam dopuštate korištenje kolačića.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Ovdje možete postaviti koji se kolačići trebaju učitati na stranici.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo vozička in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so strogo potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Odbij kolačiće
Prihvati kolačiće

Prijava na E-novice

Vsak nov naročnik, ki se prijavi na naše E-novice, bo kot dobrodošlico prejel eno brezplačno vedeževanje. Prijavite se zdaj in odkrijte, kaj vam zvezde napovedujejo za prihodnost, hkrati pa ostanite na tekočem z vsemi našimi novicami in ekskluzivnimi ugodnostmi.