Izdelava natalne karte – rojstne karte

Dobrodošli na vašem prvem koraku k odkritju globin vaše osebnosti in potenciala, ki ga skrivajo zvezde ob vašem rojstvu. Izdelava natalne karte je umetnost, ki razkriva, kako položaj planetov in zvezdnih konstelacij v trenutku vašega rojstva vpliva na vašo življenjsko pot, značaj, odnose in karierno usmeritev. Naša stran ponuja personalizirano izdelavo natalne karte, ki vas popelje skozi mistično potovanje v vašo astrološko dediščino.

Izdelava natalne karte

Ko je Tina prišla do točke v življenju, kjer se je zdelo, da ji vsaka vrata ostajajo zaprta, je začela dvomiti v svoje cilje in poti. Na priporočilo prijatelja nas je kontaktirala, ki smo ji ponudili razlago njene natalne karte. Z rahlo negotovostjo, a odprtega uma, je želela bolje razumeti svoje življenjske izzive in skrite potenciale.

Natalna karta, znana tudi kot rojstna karta, je astrološki zemljevid, ki temelji na položajih planetov ob trenutku vašega rojstva. Razložili smo ji, kako lahko z uporabo njenega sončnega znamenja, lune in ascendenta dobi jasnejšo sliko o sebi. Razkrili smo ji močne lastnosti, ki jih lahko uporabi za doseganje svojih ciljev, in opozoril na ovire, ki jih bo morda morala premagati. Tini je razlaga njene natalne karte ponudila nov pogled na lastne talente in slabosti, hkrati pa jo je usmerila na bolj uravnovešeno življenjsko pot.

S pomočjo natalne karte lahko vsakdo pridobi globlje razumevanje svoje osebnosti, notranjih konfliktov in najboljših načinov, kako izkoristiti naravne danosti. Razumevanje natalne karte pomaga uskladiti osebne vrednote in cilje, tako da lažje načrtujete svojo prihodnost.

Če ste se znašli v zastoju, vas mučijo vprašanja o prihodnosti ali pa bi želeli bolje razumeti svoje življenjske poti, je čas, da raziščete svojo natalno karto. Pomagali vam bomo odkriti nove priložnosti, odgovorili na vaša vprašanja in vas opremili z informacijami za uspeh.

Rezervirajte svoje svetovanje in začnite živeti bolj uravnovešeno in namensko življenje z novim razumevanjem samega sebe!

Izdelava natalne karte

Zakaj izbrati nas za izdelavo vaše natalne karte

Izdelava natalne karte vam ponuja vpogled v vaše sončno znamenje, ascendenta, položaj planetov in pomembne astrološke aspekte. Razumeli boste, kako ti elementi vplivajo na vašo osebnost, ljubezensko življenje, kariero in finančno prihodnost. Poleg tega vam naša analiza ponuja praktične nasvete, kako izkoristiti svoje prednosti in se soočiti z izzivi, ki vas čakajo.

Razumevanje planetov ob rojstvu nudi vpogled v kompleksnost naše osebnosti in nam pomaga razumeti globlje plasti vaše eksistence. Ta znanja vas opolnomočijo, da živite bolj zavestno in usklajeno s svojimi naravnimi nagnjenji in potenciali.

Personaliziran pogled

Personaliziran pogled

Vsaka natalna karta, ki jo izdelamo, je skrbno prilagojena vam, osvetljuje edinstven vpliv zvezd na vaše življenje.

Globoko razumevanje

Globoko razumevanje

Naši izkušeni astrologi zagotavljajo natančno interpretacijo vaše natalne karte, ki razkriva vaše najmočnejše lastnosti, skrite talente in potencialne izzive.

Interaktivna izkušnja

Interaktivna izkušnja

Ponujamo vam interaktivno svetovanje, kjer lahko postavljate vprašanja in dobite dodatne vpoglede v vašo astrološko analizo.

Digitalna dostopnost

Digitalna dostopnost

Vašo personalizirano izdelano natalno karto in poglobljeno analizo lahko prejmete v digitalni obliki, kar omogoča enostaven dostop kadarkoli in kjerkoli.

Zaupanje in zasebnost

Zaupanje in zasebnost

Zagotavljamo popolno zaupnost in varovanje vaših osebnih podatkov, saj cenimo vašo zasebnost in varnost.

Sporočilo Iluminati kart

Sporočilo Iluminati kart

Prejmete osebno sporočilo iluminati kart, ki vam bo služilo kot vodilo v trenutnem obdobju vašega življenja.

Vedeževanje in izdelava natalne karte sta dve različni, a medsebojno dopolnjujoči se orodji, ki se uporabljata za razumevanje posameznikove osebnosti, življenjske poti in prihodnosti. Čeprav izvirata iz različnih tradicij in sistemov, skupaj tvorita močan okvir za globlje intuitivno raziskovanje in osebni vpogled.

Povezava med vedeževanjem in izdelavo natalne karte leži v njuni sposobnosti, da posamezniku ponudita globlji vpogled v njegovo bistvo in potencial. Medtem ko vedeževanje ponuja bolj fluiden, trenuten vpogled, ki se lahko spreminja in prilagaja dinamiki posameznikovega življenja, natalna karta zagotavlja bolj statičen, a izjemno poglobljen vpogled v osebnost in življenjsko pot na osnovi astralnih vplivov.

Stopite v stik z nami

Če ste pripravljeni razkriti skrivnosti, ki jih skrivajo zvezde, vas vabimo, da stopite na pot samoodkritja z izdelavo vaše osebne natalne karte. Za več informacij in za naročilo kliknite tukaj ali nas kontaktirajte. Naše poslanstvo je, da vam ponudimo vpoglede in orodja, ki vam bodo pomagala razumeti sebe in svet okoli vas na globlji ravni.

Razumevanje položaja planetov ob rojstvu je ključnega pomena za globoko astrološko analizo in osebno razlago natalne karte. Vsak planet v našem sončnem sistemu ima svoj specifičen vpliv na posameznikove lastnosti, talente, izzive in življenjsko pot. Postavitev planetov ob rojstvu nudi dragocene vpoglede v našo osebnost, medosebne odnose, karierno usmerjenost in potencial za rast.

Ko izdelujemo natalno karto, skrbno analiziramo položaj vsakega planeta v trenutku rojstva. Analiza omogoča razumevanje, kako energije planetov oblikujejo in vplivajo na nas skozi celo življenje. Od Sonca, ki določa naše osnovno življenjsko bistvo in značaj, do Lune, ki odraža naš čustveni svet in instinkte, vsak planet prispeva unikatno dimenzijo k vaši osebni zgodbi.

Natalna karta imenovana tudi rojstna karta

Zakaj je pomembna rojstna karta

Rojstna karta ni zgolj orodje za napovedovanje prihodnosti; je ključ do globljega razumevanja samega sebe in sveta okoli vas. Pomen in pomembnost rojstne karte se raztezata daleč preko osnovne radovednosti, saj ponuja vpoglede, ki lahko obogatijo in usmerjajo vaše življenje na več ravneh.

V svetu, kjer so odgovori pogosto težko dosegljivi, rojstna karta ponuja dragocen vir modrosti in razumevanja. Ne glede na to, ali iščete globlje razumevanje samega sebe, smernice za prihodnost ali boljše odnose z drugimi, je rojstna karta orodje, ki vam lahko pomaga osvetliti pot. Življenje je polno prehodov in sprememb, rojstna karta pa lahko služi kot vodnik skozi te obdobja, razkrivajoč optimalne čase za nove začetke, rast in spremembe. Z njo lahko bolje razumete in izkoristite cikle in sezonskosti vašega življenja.

Astrologija priznava povezavo med telesnim, čustvenim in duhovnim zdravjem. Rojstna karta lahko ponudi vpoglede v morebitne zdravstvene predispozicije ali čustvene vzorce, ki vplivajo na vaše počutje, ter predlaga načine za izboljšanje vašega splošnega zdravja in dobrega počutja.

Razumevanje odnosov in poklicna usmeritev

Osebna rast in samospoznavanje

Rojstna karta deluje kot zemljevid vaše osebnosti, razkrivajoč vaše najmočnejše lastnosti, skrite talente in potencialne izzive. Razumevanje teh elementov lahko spodbudi osebno rast in samospoznavanje, omogoča vam, da živite bolj avtentično in izpolnjujoče življenje.

Z analizo medplanetarnih odnosov in njihovih vplivov na vašo rojstno karto lahko pridobite dragocena spoznanja o tem, kako se povezujete z drugimi, kakšne so vaše potrebe v odnosih in kako lahko gradite bolj zdrave in harmonične medosebne povezave. Rojstna karta lahko osvetli vaše naravne sposobnosti in nagnjenja ter ponudi vpogled v poklicne poti, ki so vam najbolj ustrezne. To znanje vam omogoča, da sprejemate bolj informirane odločitve o svoji karierni poti in najdete delo, ki vam prinaša zadovoljstvo in uspeh.

Natalna karta oz. rojstna karta

Kako do izdelave natalne karte?

Izberite paket, ki vam ustreza. S klikom na gumb “NAROČI” oddate naročilo v naši spletni trgovini. Ko prvič oddate naročilo, morate ustvariti svoj uporabniški profil. Naši paketi so zasnovani tako, da zadovoljijo različne stopnje zanimanja in potreb po astrološkem vodenju, od osnovnega vpogleda do globljih, personaliziranih raziskovanj in strategij za izboljšanje življenja.

Načini plačila: kreditne kartice (Visa in Mastercard). Plačilo se izvede preko stripe.com

Stellar Insights

je namenjen tistim, ki prvič vstopajo v svet astrologije in iščejo osnovno razumevanje svoje rojstne karte.
50
 • osnovna interpretacija ključnih astroloških elementov vaše rojstne karte, vključno s sončnim znamenjem, luno in ascendentom
 • kratki vpogled v vaše glavne osebnostne lastnosti, temelječe na položaju sonca ob vašem rojstvu
 • povzetek vaših temeljnih čustvenih potreb in pristopov v odnosih, osvetljenih skozi vaše lunino znamenje

Advanced Harmony

je namenjen tistim, ki želijo globlje raziskati svojo rojstno karto in razumeti, kako njihova astrološka poravnava vpliva na različne vidike življenja.
180
 • podrobno analizo glavnih planetov in njihovih vplivov na vašo osebnost, kariero in ljubezensko življenje
 • razlago pomembnih astroloških aspektov in njihovega vpliva na vaše življenjske izbire in izzive
 • personalizirane smernice za izboljšanje vašega osebnega in profesionalnega življenja
Popular

Cosmic Connection

je idealen za posameznike, ki si želijo maksimalno izkoristiti modrost zvezd za osebno rast, duhovni razvoj in harmonične odnose.
310
 • celovito analizo vseh planetov, hiš in kritičnih točk v vaši rojstni karti, ki osvetljujejo vaše najgloblje potenciale in izzive
 • podrobne napovedi za prihajajoče astrološke tranzite in kako jih najbolje izkoristiti za osebni razvoj in doseganje ciljev
 • sporočilo Iluminati kart

Izdelava natalne karte

Kako poslati vprašanje?

Po zaključku naročila nam boste svoje vprašanje poslali preko spodnjega obrazca. Pomembno: vprašanje vedno pošljite z elektronskega naslova, na katerega ste registrirali svoj profil in kupili paket.

S poslanim sporočilom nam omogočite energetski dostop do vas. 

Opomba: Vse naše terapije, vpogledi in podpore izvirajo iz energije vesolja. Na tem principu temelji naše celotno delovanje. Če vam ta pristop ne ustreza, vam odsvetujemo uporabo naših storitev.

Na našim stranicama koristimo kolačiće za pravilan rad stranice i bilježenje posjeta stranici. Pristankom nam dopuštate korištenje kolačića.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Ovdje možete postaviti koji se kolačići trebaju učitati na stranici.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo vozička in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so strogo potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Odbij kolačiće
Prihvati kolačiće

Prijava na E-novice

Vsak nov naročnik, ki se prijavi na naše E-novice, bo kot dobrodošlico prejel eno brezplačno vedeževanje. Prijavite se zdaj in odkrijte, kaj vam zvezde napovedujejo za prihodnost, hkrati pa ostanite na tekočem z vsemi našimi novicami in ekskluzivnimi ugodnostmi.